Beveiliging en naleving - Veelgestelde vragen

Blijven mijn e-mails privé als ik Exclaimer gebruik?

Ja, Exclaimer slaat geen informatie op of leest geen informatie uit de e-mailinhoud - het voegt alleen een e-mailhandtekening toe.

Voor meer gedetailleerde informatie en eventuele beveiligingskwesties, neem contact op met Exclaimer Sales.

Waarom moet ik minder veilige apps inschakelen?

We gebruiken de Gmail SMTP-relaisdienst om e-mails terug naar Gmail te routeren.

Hoewel Exclaimer het veilige OAuth2 kan ondersteunen, ondersteunt Gmail's SMTP-relais dit helaas niet; daarom moeten we een minder veilig SMTP-authenticatiemechanisme gebruiken.

Deze optie is alleen vereist voor het account dat wordt gebruikt in het SMTP-authenticatieproces.

Ik heb ingelogd op mijn Exclaimer-account vanaf een ander apparaat.
Online beveiliging is erg belangrijk en we nemen dit zeer serieus. Als u inlogt op uw Exclaimer-account vanaf een ander apparaat/computer, sturen we u een autorisatiecode per e-mail om te bevestigen dat u probeert toegang te krijgen tot uw account.

Het enige wat u hoeft te doen is de unieke autorisatiecode eenmaal in te voeren en u bent klaar om te gaan. U hoeft dit proces niet elke keer te doorlopen wanneer u inlogt. Als u dit type e-mail ontvangt en u niet heeft geprobeerd in te loggen op uw account, neem dan contact op met Exclaimer Support.
Worden mijn Microsoft 365 Global Administrator referenties gecachet?

Wanneer u het onboardingsproces voor Exclaimer voltooit, of als u de Microsoft 365 connector installatiewizard uitvoert, moet u uw Global Administrator referenties invoeren.

Exclaimer cacht deze referenties niet - ze worden slechts gebruikt voor een eenmalige operatie. Als een deel van de installatie opnieuw wordt uitgevoerd en deze referenties zijn vereist, wordt u gevraagd ze opnieuw in te voeren.

Waarom word ik gevraagd om in te loggen voor andere Microsoft 365-postvakken die aan Outlook zijn toegevoegd?

Als u niet verwachtte om gevraagd te worden voor een account en het niet in Outlook verschijnt, is de kans groot dat het account bestaat in een ander Outlook-profiel voor de ingelogde gebruiker.

U kunt controleren op extra profielen door de Mail-opties in het Configuratiescherm te doorlopen.

De Exclaimer Signature Update Agent zal controleren op handtekeningen voor de extra postvakken.

LET OP: Helaas is het niet mogelijk om de authenticatie voor extra accounts in Outlook te omzeilen.

Ondersteunt Exclaimer DomainKeys Identified Mail (DKIM)?

Ja, Exclaimer ondersteunt DKIM.

Exclaimer verwijdert de DKIM wanneer het een e-mail ontvangt, maar deze wordt opnieuw toegepast door Microsoft 365 nadat deze is verwerkt door Exclaimer en voordat deze naar de ontvangerserver wordt verzonden.

Exclaimer verwijdert de DKIM wanneer een server-side handtekening wordt toegepast.

Wat is DomainKeys Identified Mail (DKIM)?

DomainKeys Identified Mail (DKIM) is een authenticatiemethode die zowel e-mailontvangers als e-mailverzenders beschermt tegen vervalste en phishing e-mailberichten.

DKIM maakt gebruik van cryptografie om e-mail te 'ondertekenen' met een privésleutel wanneer het de verzendende server verlaat. Deze digitale 'handtekening' is uniek voor die e-mail en wordt toegevoegd (als een veld) aan de berichtkop. Wanneer de e-mail wordt overgedragen, voegt het een reeks tekens toe met een hashwaarde.

Als de handtekening is gegenereerd, wordt een deel van de privésleutel opgeslagen in het vermelde domein. De ontvangerservers gebruiken vervolgens deze privésleutel om de bron van het bericht te verifiëren en te controleren of de inhoud van het bericht niet is gewijzigd tijdens het transport - het bericht slaagt voor DKIM en wordt als authentiek beschouwd.

Iemand gebruikt mijn Exclaimer-account zonder toestemming
Als u denkt dat iemand uw Exclaimer-account gebruikt die niet gemachtigd is, neem dan zo snel mogelijk contact op met Exclaimer Support.

Wijzig uw Exclaimer-wachtwoord om ervoor te zorgen dat niemand anders toegang heeft tot uw account zonder toestemming.
Hoe houd ik mijn Exclaimer-account veilig?

Zoals bij alle online abonnementen is beveiliging van groot belang. We hebben beveiligingsmaatregelen van bedrijfsniveau toegevoegd om uw persoonlijke informatie te beschermen, maar we raden u aan de volgende stappen te voltooien om uw account nog veiliger te maken:
- Gebruik een sterk wachtwoord, inclusief hoofdletters, kleine letters, cijfers en speciale tekens
- Wijzig uw wachtwoord elke 90 dagen
- Wees alert op phishingpogingen. Exclaimer zal nooit om persoonlijke gegevens vragen zoals betaalinformatie, btw-nummer of accountwachtwoord in een e-mail. Als u twijfelt, neem dan contact op met uw Exclaimer-accountmanager
- Meld verdachte of frauduleuze activiteiten

Voor meer informatie, zie hoe u uw Exclaimer-wachtwoord kunt wijzigen.

Hoe meld ik verdachte of frauduleuze activiteiten?

Bij Exclaimer nemen we fraude zeer serieus. Als u verdachte bankafschriften of ongeautoriseerde accountactiviteiten opmerkt die namens Exclaimer lijken te zijn, neem dan zo snel mogelijk contact op met Exclaimer Support.

Als u vragen heeft over de privacy van uw informatie, bekijk dan ons Privacybeleid.

Ik heb ingelogd op mijn Exclaimer-account vanaf een ander apparaat

Online beveiliging is zeer belangrijk, en we nemen dit zeer serieus. Als u inlogt op uw Exclaimer-account vanaf een ander apparaat/computer, sturen we u een autorisatiecode per e-mail om te bevestigen dat u probeert toegang te krijgen tot uw account.

U hoeft alleen de unieke autorisatiecode in te voeren en u bent klaar om te gaan. U hoeft dit proces niet elke keer te doorlopen wanneer u inlogt.

Als u dit soort e-mail ontvangt en u heeft niet geprobeerd in te loggen op uw account, neem dan contact op met Exclaimer Support.

Kan de tweestapsverificatie in het Exclaimer Portal worden uitgeschakeld?

Nee, helaas is het niet mogelijk om de tweestapsverificatie uit te schakelen - dit gedrag is opzettelijk.

Het uitschakelen van deze functionaliteit brengt aanzienlijke risico's met zich mee; het zou in strijd zijn met het bedrijfsbeleid van Exclaimer en onze ISO-accreditatie in gevaar brengen.

We onderzoeken manieren om het proces van tweestapsverificatie te vereenvoudigen. Klanten worden op de hoogte gebracht zodra dit mogelijk blijkt te zijn.

Ondersteunt Exclaimer Okta Single Sign-On (SSO)?
Nee, helaas ondersteunt Exclaimer momenteel geen Okta SSO.
Wat zijn de GDPR (ook bekend als DSGVO) beleidsregels van Exclaimer?
Voor alle details over de beleidsregels van Exclaimer met betrekking tot de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR), zie EXCLAIMER GDPR COMPLIANCE STATEMENT op de website van Exclaimer.
Ondersteunt Exclaimer Remote Desktop (RDS), Terminal Server (TS) en Virtual Desktop Infrastructure (VDI)?
Ja, Exclaimer voor Microsoft 365 en Exchange ondersteunen deze technologieën volledig.

Voor handtekeningen aan de clientzijde raden we aan om de Exclaimer Outlook Add-in te gebruiken; voor serverzijde ondertekening maakt de infrastructuur die door de verzender wordt gebruikt geen verschil.
Is het mogelijk om SAML SSO te gebruiken om in te loggen bij Exclaimer?
Nee, momenteel is het niet mogelijk om Security Assertion Markup Language (SAML) Single Sign-On (SSO) te gebruiken met Exclaimer.

U kunt echter Google of Microsoft SSO toevoegen als een aanvullende verificatiemethode in Exclaimer.
Aan welke normen voldoet Exclaimer?
Exclaimer voldoet aan SOC 2, ISO 27001/IEC 27001, ISO/IEC 27018, HIPAA, Cyber Essentials, GDPR, CSA, PCI DSS, ACSC en CCPA.

Voor meer informatie, zie https://www.exclaimer.com/trust/compliance/