Beheer abonnement - Veelgestelde vragen

Kan ik mijn Exclaimer 'proef' abonnement annuleren?
Ja, u kunt uw Exclaimer proefabonnement op elk moment binnen de periode van 14 dagen annuleren.

Zodra de periode van 14 dagen is verstreken, kunt u niet langer toegang krijgen tot uw
Actieve abonnementen tenzij u overstapt naar een betaald plan. U kunt dit doen door te klikken op Beheren bij uw Actieve abonnementen.
Kan ik mijn Exclaimer abonnement annuleren?

Als u de

abonnementseigenaar bent, kunt u het Exclaimer abonnement annuleren.
LET OP: Houd er rekening mee dat u aansprakelijk zult zijn voor het resterende bedrag op uw contract volgens onze algemene voorwaarden. Volledige betaling wordt verwacht bij beëindiging van uw contract met Exclaimer.
Uw account blijft actief totdat de laatste betaling is ontvangen. Dit is niet onderhandelbaar en u ontvangt geen restitutie voor gedeeltelijke maanden.
Exclaimer zal zeven dagen blijven werken na ontvangst van uw laatste factuurbetaling. Na zeven dagen zullen alle functies gedeactiveerd worden. We raden u aan om tijdens deze periode uw e-mailserverinstellingen bij te werken.
Waar kan ik mijn abonnements-ID vinden?
Vanuit het tabblad Overzicht (in het dashboard), klik op Beheren bij het benodigde abonnement. Onder Abonnementsgegevens staat uw abonnements ID.

Kan ik nog een inlog toevoegen aan mijn Exclaimer abonnement?
Alleen de abonnementseigenaar of de abonnement beheerder kunnen andere gebruikers toevoegen die kunnen inloggen op het Exclaimer portaal.
Kan ik het aantal gebruikers op mijn Exclaimer abonnement aanpassen?
Alleen de Exclaimer abonnementseigenaar kan het aantal gebruikers op hun abonnement aanpassen.
Kan ik meer dan één Microsoft 365 tenant verbinden met een enkele Exclaimer tenant?

Helaas is dit niet mogelijk. U kunt slechts een enkele Microsoft tenant verbinden met een enkele Exclaimer tenant.

Als u extra tenants wilt verbinden, dan hebben ze hun eigen Exclaimer tenants nodig.

Zie hoe u een nieuw Exclaimer abonnement kunt aanmaken.