html <!DOCTYPE html> <html> <head> <title>Welkom bij ons Helpcentrum</title> </head> <body> <h1>Hoe kunnen we u helpen?</h1> <p>Welkom bij ons Helpcentrum. Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen en oplossingen voor veelvoorkomende prob

8 november 2022

Wat is er nieuw?

Gebruikersbeheer
Exclaimer sessietime-out

Van invloed op

Exclaimer Signature Marketing Cloud
Exclaimer Signature Management Cloud

Gebruikers

Exclaimer beheerders

Beschrijving

We hebben een paar updates gemaakt:

• Beheerders kunnen nu andere gebruikers toevoegen als beheerder
  • De sessietime-out voor Portal-gebruikers is verhoogd van 20 naar 60 minuten
1 november 2022

Wat is er nieuw?

Handtekening Zoekvak

Van invloed op

Exclaimer Signature Marketing Cloud
Exclaimer Signature Management Cloud

Gebruikers

Alle gebruikers

Beschrijving

De volgende nieuwe verbetering is opgenomen in deze release:

Als u meerdere handtekeningen beheert op verschillende locaties, kunt u eenvoudig zoeken naar een specifieke handtekening of map - een Handtekening Zoek vak is nu altijd zichtbaar in het linkerpaneel van de nieuwe UI.

28 oktober 2022

Wat is er nieuw?

Gebruikersfoto (paginering)
Nieuw sociaal media-icoon voor 'TikTok' (Handtekening Ontwerper)
Installatiewizard

Van invloed op

Exclaimer Signature Marketing Cloud
Exclaimer Signature Management Cloud

Gebruikers

Alle gebruikers

Beschrijving

De volgende verbeteringen zijn opgenomen in deze release:

• De Gebruikersfoto's functie maakt het nu mogelijk om de miniatuurweergaven van 50 gebruikers per pagina te zien.

• Een nieuw extra sociaal media-icoon voor 'TikTok' is toegevoegd aan de handtekeningontwerper.

• Tijdens de configuratie, wanneer de geautomatiseerde stappen van de wizard zijn voltooid - als de focus niet behouden blijft, knippert het browsertabblad om de gebruiker ervan op de hoogte te stellen dat het proces is voltooid.

10 oktober 2022

Wat is er nieuw?

Nieuwe handtekening ontwerpsjablonen

Van invloed op

Exclaimer Signature Management Cloud

Gebruikers

Alle gebruikers

Beschrijving

Ons Template Design team is druk bezig geweest met het maken van nieuwe handtekening sjablonen die aan uw eisen voldoen. Neem een kijkje bij het uitgebreide assortiment sjabloonontwerpen waaruit u kunt kiezen en begin met het personaliseren van uw handtekeningen.

6 oktober 2022
html

Wat is er nieuw?

Ontvangerinstellingen toepassen aan de clientzijde

Van invloed op

Exclaimer Signature Management Cloud

Gebruikers

Alle gebruikers

Beschrijving

We zijn verheugd om de functionaliteit Ontvangerinstellingen toepassen aan de clientzijde aan te kondigen.

Deze optie maakt het mogelijk dat handtekeningen aan de clientzijde automatisch veranderen op basis van de e-mailontvanger.

Voorheen moest je in Outlook handmatig de (interne en externe) handtekeningen aanpassen op basis van de ontvanger.

Nu zal de Outlook Add-in het e-mailadres van de ontvanger detecteren en automatisch de handtekeningen wijzigen.

4 oktober 2022

Wat is er nieuw?

Exclaimer - Aliasadressen

Van invloed op

Exclaimer Signature Management Cloud

Gebruikers

Alle gebruikers

Beschrijving

Je kunt nu eenvoudig e-mailaliasadressen gebruiken en je handtekening toepassen op deze e-mails.

Het enige wat je hoeft te doen is de optie Aliasadressen inschakelen en binnen de Handtekeningontwerper een {Afzender} veld invoegen om aangepaste handtekeningen te gebruiken voor je e-mailaliasadressen.

17 augustus 2022

Wat is er nieuw?

Betrokkenheidsanalyse - Prestaties van handtekeningsbanner

Van invloed op

Exclaimer Signature Marketing Cloud

Gebruikers

Alle gebruikers

Beschrijving

We hebben de Betrokkenheidsanalyse verder verbeterd en deze omvat nu een nieuwe sectie genaamd Prestaties van handtekeningsbanner. Hierin worden de top 5 banners weergegeven die het hoogste aantal klikken hebben ontvangen binnen de geselecteerde datumbereik.

2 augustus 2022

Wat is er nieuw?

Handtekeningsgebruiksanalyse - Optie Rapport downloaden
Handtekeningtester - positie gewijzigd

Van invloed op

Exclaimer Signature Marketing Cloud
Exclaimer Signature Management Cloud

Gebruikers

Alle gebruikers

Beschrijving

In de Handtekeningsgebruiksanalyse hebben we een Rapport downloaden optie toegevoegd - hiermee kun je eenvoudig een .csv-bestand downloaden met een lijst van alle e-mailadressen waarbij geen handtekeningen zijn toegevoegd binnen het geselecteerde tijdsbestek.

Voor een gemakkelijke zichtbaarheid hebben we de positie van de Handtekeningtester gewijzigd. Je kunt deze nu eenvoudig vinden in het linkerpaneel, onder Handtekeningen.

25 juli 2022

Wat is er nieuw?

Feedback Analytics - Leaderboard en Exportoptie

Van invloed op

Exclaimer Signature Management Cloud

Gebruikers

Alle gebruikers

Beschrijving

We zijn verheugd om de volgende verbeteringen binnen de Feedback Analytics aan te kondigen:

Een Leaderboard sectie - dit bord geeft u snel inzicht in uw feedbackprestaties op basis van de afzenders binnen uw organisatie.

Een Export optie - hiermee kunt u eenvoudig de feedbackreacties exporteren naar een CSV-bestand op basis van het geselecteerde datumbereik.

28 juni 2022

Wat is er nieuw?

Handtekening Designer - nieuwe lay-out binnen de toolbox

Appointments Power Up - Boekings-Subdomein

Van invloed op

Exclaimer Signature Management Cloud

Gebruikers

Alle gebruikers

Beschrijving

In deze release hebben we:

OPMERKING: De Feedback Power Up en Appointments Power Up zijn een betaalde service. Neem contact op met het Exclaimer Sales team voor meer informatie.
21 juni 2022

Wat is er nieuw?

Analytics Gebruik en Betrokkenheid - aangepaste datumbereik

Van invloed op

Exclaimer Signature Marketing Cloud

Gebruikers

Alle gebruikers

Beschrijving

We hebben verdere verbeteringen aangebracht aan de Analytics Gebruik en Betrokkenheid dashboards:

• U kunt nu een aangepast datumbereik selecteren om de analytische gegevens te bekijken.

• Het datumformaat wordt weergegeven op basis van uw geselecteerde taalvoorkeur.

• Postvakken zonder handtekeningen geeft nu het aantal verwerkte e-mailadressen weer die niet zijn afgedrukt binnen de geselecteerde tijdsperiode.

De berekening hiervoor is: P - I = S

Waar,
    P= totaal unieke e-mailadressen in elk evenement binnen het filter

I = totaal unieke e-mailadressen in elk afdruk evenement binnen het filter

S = totaal e-mailadressen die zijn verwerkt maar niet zijn afgedrukt

We hebben ook de titels van sommige opties gewijzigd:

• Totaal aantal handtekeningweergaven is nu Totaal aantal verzonden handtekeningen.

• Toegepaste handtekeningen mobiel vs desktop is nu Verzendmethode handtekening.

• Mobiel is nu Toegepast tijdens verzending.

• Desktop is nu Zien voor verzending.
7 juni 2022

Wat is er nieuw?

Handtekening importeren
Handtekening exporteren

Van invloed op

Exclaimer Signature Management Cloud

Gebruikers

Alle gebruikers

Beschrijving

We zijn verheugd u te kunnen mededelen dat u nu gemakkelijk uw handtekeningssjablonen kunt exporteren en importeren binnen de nieuwe Exclaimer-gebruikersinterface.

31 mei 2022

Wat is er nieuw?

Analytics Gebruik en Betrokkenheid - Interne/Externe vervolgkeuzelijst

Van invloed op

Exclaimer Signature Marketing Cloud

Gebruikers

Alle gebruikers

Beschrijving

Binnen de Analytics Gebruik en Analytics Betrokkenheid hebben we een Interne/Externe vervolgkeuzelijst toegevoegd. Zoals vereist, kunt u selecteren:

Intern
om gegevens weer te geven voor alle e-mails die alleen als intern zijn gemarkeerd binnen het geselecteerde datumbereik.

Extern
om gegevens weer te geven voor alle e-mails die alleen als extern zijn gemarkeerd binnen het geselecteerde datumbereik.

Alle e-mails
om gegevens weer te geven voor alle e-mails - intern en extern binnen het geselecteerde datumbereik.

23 mei 2022

Wat is er nieuw?

Analytics Feedback - E-mailmeldingswaarschuwingen

Van invloed op

Exclaimer Signature Management Cloud

Gebruikers

Alle gebruikers

Beschrijving

We hebben geluisterd naar uw suggesties en deze functie geïmplementeerd binnen de Analytics Feedback - u kunt nu het juiste personeels e-mailadres invoeren die e-mailmeldingen zal ontvangen voor ontvangen reacties of opmerkingen.

20 april 2022

Wat is er nieuw?

Exclaimer is hernoemd naar Exclaimer Signature Management Cloud

Nieuwe oplossingen:

Exclaimer Marketing Cloud

Exclaimer Signature Appointments Power Up

Exclaimer Signature Feedback Power Up

Van invloed op

Alle Exclaimer-abonnementen

Gebruikers

Alle gebruikers

Beschrijving

Vandaag onthullen we de spannende toekomst van Exclaimer. Onze gloednieuwe website is live gegaan, samen met een nieuwe uitstraling voor Exclaimer.

Bovendien hebben we Exclaimer Signature Marketing Cloud gelanceerd, een nieuwe oplossing waarmee u het marketingpotentieel van uw e-mailhandtekeningen verder kunt benutten, waardoor u meer mogelijkheden krijgt om e-mailhandtekeningen te gebruiken als digitaal communicatiekanaal.

U kunt upgraden naar de Exclaimer Signature Marketing Cloud en toegang krijgen tot nieuwe geavanceerde planningsmogelijkheden, de mogelijkheid om te roteren door promotionele banners en innovatieve manieren om gebruikersinformatie te beheren. Daarnaast profiteert u van analyse dashboards om de effectiviteit van uw e-mailhandtekeningstrategie te volgen, inclusief inzicht in campagneprestaties. Als wereldprimeur stelt deze oplossing u ook in staat om de monetaire waarde van e-mailhandtekeningcampagnes te kwantificeren met behulp van de nieuwe Exclaimer Signature Equivalent Advertising Value-metriek.

Samen met de Exclaimer Signature Marketing Cloud lanceren we twee Power Ups, de Exclaimer Signature Appointments Power Up en de Exclaimer Signature Feedback Power Up.

De Exclaimer Signature Appointments Power Up stelt u in staat om een knop voor het boeken van een afspraak in uw ontwerpen te slepen en neer te zetten. Met deze knoppen krijgen uw ontvangers een handige mogelijkheid om afspraken, telefoongesprekken en demonstraties met uw personeel in te plannen, waarbij ze toegang hebben tot hun realtime beschikbaarheid in het proces.

De Exclaimer Signature Feedback Power Up maakt het eenvoudig om enquêtes toe te voegen aan uw e-mailhandtekeningen en deze te gebruiken om realtime feedback te verzamelen. Het toevoegen van deze 1-klik enquêtes stelt leiders in klantbeleving in staat om nauwkeurig CSAT en NPS te meten met hogere responspercentages dan alternatieven, wat helpt bij het behalen van verkoop-, ondersteunings- en klantbehouddoelstellingen. Bovendien maken realtime e-mailmeldingen het gemakkelijk om op elk stuk feedback te reageren met een passend antwoord ten behoeve van de klant.

10 februari 2022

Wat is er nieuw?

Exclaimer - Verzenden namens

Van invloed op

Exclaimer - Handtekeningen voor Microsoft 365

Gebruikers

Alle gebruikers

Beschrijving

U kunt nu de handtekening van de persoon voor wie u namens verzendt toepassen op uw e-mailberichten - wanneer handtekeningen worden toegepast met server-side. Dit is handig in situaties waar receptionisten of beheerders verantwoordelijk zijn voor het namens anderen verzenden van e-mails.

Vroeger las en paste Exclaimer handtekeningen toe op basis van het adres in de Verzender-header; deze berichten hadden altijd de handtekening toegevoegd van de persoon die daadwerkelijk de e-mail verzond.

Met de optie Verzenden namens ingeschakeld, zal Exclaimer nu kijken naar de Van-header waarin het adres van de gebruiker (of groeps/gedeelde mailbox) staat voor wie de e-mail namens wordt verzonden. Dit resulteert in de toepassing van de handtekening die aan deze mailbox is toegewezen, gegenereerd met behulp van de gebruikersgegevens voor die mailbox.

31 januari 2022

Wat is er nieuw?

Exclaimer - Ondersteuning voor wildcards in afzender- en ontvangerregels

Van invloed op

Exclaimer - Handtekeningen voor Microsoft 365

Gebruikers

Alle gebruikers

Beschrijving

De Handtekening Verzenders en Handtekening Ontvangers ondersteunen nu het gebruik van * wildcard. Deze functie kan nuttig zijn in verschillende scenario's, enkele daarvan worden hieronder vermeld:

• In grote organisaties waar het niet handig is om honderden e-mailadressen handmatig in te voeren.

• In organisaties met meerdere merken en veel domeinen. Voorbeeld: Laten we aannemen dat uw organisatie 'Greenorg' heet en veel domeinen heeft, zoals Greenorg.com, Greenorg.de, Greenorg.fr. U kunt nu eenvoudig een logo of handtekening toevoegen voor iedereen met het e-mailadres Greenorg.*

• In organisaties waar u een specifieke handtekening wilt gebruiken voor geselecteerde domeinen. Voorbeeld: U wilt mogelijk een specifieke Duitstalige handtekening gebruiken voor elke e-mail die naar een e-mailadres eindigt op *.de
18 januari 2022

Wat is er nieuw?

Exclaimer Gebruikersgegevens Uploaden via CSV

Van invloed op

Exclaimer - Handtekeningen voor Microsoft 365

Gebruikers

Alle gebruikers

Beschrijving

U kunt nu eenvoudig gebruikersattributen uploaden of de bestaande gegevens overschrijven die worden gelezen uit de Azure Active Directory. Als u wilt dat individuele gebruikers hun eigen contactgegevens bewerken, zie dan hoe gebruikers hun contactgegevens kunnen beheren

Maar als u wijzigingen op grotere schaal wilt aanbrengen, is Gebruikersgegevens Uploaden via CSV de aanbevolen optie.

11 januari 2022

Wat is er nieuw?

Exclaimer Gebruikersfoto's bulk uploaden

Van invloed op

Exclaimer - Handtekeningen voor Microsoft 365

Gebruikers

Alle gebruikers

Beschrijving

Voorheen kon je gebruikersfoto's (één voor één) importeren naar Exclaimer zodat ze konden worden toegevoegd aan de e-mailsignaturen.

Met deze release kun je nu eenvoudig meerdere gebruikersfoto's tegelijk importeren via de automatische gebruikerskoppeling op basis van bestandsnamen. Dit betekent dat alle gebruikersfotobestanden worden gekoppeld aan de gebruikers op basis van de bestandsnaam tegen hun e-mailadres of weergavenaam, zoals ingesteld in de Active Directory.

11 januari 2022

Wat is er nieuw?

Exclaimer Editors">Editor rol

Van invloed op

Exclaimer - Handtekeningen voor Microsoft 365

Gebruikers

Alle gebruikers

Beschrijving

We hebben hard gewerkt, achter de schermen, om de beheerder en editor in de nieuwe UI te verfijnen. Dit is om het voor u gemakkelijker te maken om te navigeren en het biedt een belangrijke stap richting selfservice.

Als u met Exclaimer werkt, zijn er twee soorten gebruikers om rekening mee te houden:

• Beheerder: Deze gebruikers kunnen alle mappen en handtekeningen bekijken en bewerken; ze kunnen ook nieuwe mappen toevoegen en maptoegang verlenen/verwijderen voor Editors.

• Editor: Deze gebruikers kunnen de configuratieopties niet bekijken/uitvoeren en hebben alleen toegang tot handtekeningen die:
    - in de hoofdmap staan (ervan uitgaande dat de hoofdmap is ingesteld voor wereldwijde toegang) en
    - binnen mappen waarvoor ze toegang hebben gekregen.

Hoewel alle configuratiesecties, handtekeningen en mappen worden weergegeven; als u bent aangemeld als een Editor, ziet u een banner bovenaan met een bericht dat sommige opties niet beschikbaar zijn en alleen kunnen worden gewijzigd door een Exclaimer-beheerder. Voor meer informatie over rechten, zie de Editors-and-Admins" target="_blank" rel="noopener noreferrer">Verschil tussen Editors en Beheerders.