html 2021

22 november 2021

Wat is er nieuw?

Exclaimer formaat handtekening voorbeeld

Beïnvloedt

Beschrijving

We hebben geluisterd naar jullie feedback en deze functie geïmplementeerd in de nieuwe UI Handtekening Designer - je kunt nu het voorbeeldvenster vergroten.

Standaard is het voorbeeldvenster ingesteld op de helft van de hoogte van de Handtekening Designer; maar je kunt de balk omhoog en omlaag slepen om de hoogteverhouding van het voorbeeldvenster binnen de Handtekening Designer te wijzigen.

25 oktober 2021

Wat is er nieuw?

Exclaimer Microsoft 365 onboarding proces

Beïnvloedt

Exclaimer - Handtekeningen voor Microsoft 365

Gebruikers

Alle gebruikers

Beschrijving

Het is al even geleden sinds we onze nieuwe gebruikersinterface hebben gelanceerd en we zijn erg dankbaar voor jullie feedback - het heeft ons geholpen om gebieden te identificeren waar we aan kunnen werken om jullie gebruikerservaring te blijven verbeteren.

In deze release hebben we ons gericht op het Microsoft 365 onboarding proces.

De Configuratie bestaat uit de volgende secties:

• Verbinden met Microsoft 365: Dit omvat alle opties om je succesvol te helpen bij het configureren van je Exclaimer - Handtekeningen voor Microsoft 365 abonnement.

• Gebruikersgegevens beheren: Dit omvat alle opties om je te helpen bij het beheren van gebruikerscontactgegevens en gebruikersgegevens in een handtekening.

• Mailstroom beheren: Dit omvat alle opties om je te helpen bij het beheren van je mailstroom setup.

• Outlook Handtekeningen: Hiermee kun je Outlook client beperkingen instellen om te bepalen welke wijzigingen gebruikers lokaal kunnen aanbrengen in hun handtekeningen indien je abonnement is geconfigureerd om de Cloud Handtekening Update Agent te gebruiken.
    LET OP: De opties binnen deze sectie zijn niet beschikbaar in de nieuwe UI voor deze release.

• Exchange on-Premises: Dit stelt gebruikers die zowel Microsoft 365 als On-Premises Exchange gebruiken in staat om alle voordelen van de volledige Exclaimer oplossing te benutten (zoals de template designer op een gebruiksvriendelijke webgebaseerde gebruikersinterface) voor al hun postvakken; zonder te migreren van hun On-Premises Exchange omgeving naar de Cloud.
    LET OP: De opties binnen deze sectie zijn niet beschikbaar in de nieuwe UI voor deze release.

Ook zijn alle functies in de nieuwe UI uitgerust met contextgevoelige hulp om je te begeleiden bij het gebruik van de specifieke functie. En vergeet niet om een kijkje te nemen op onze Veelgestelde Vragen pagina.

5 juni 2021

Wat is er nieuw?

Lege afzender e-mails geblokkeerd

Van invloed op

Exclaimer - Handtekeningen voor Microsoft 365

Exclaimer - Handtekeningen voor Google Workspace

Gebruikers

Alle gebruikers

Beschrijving

Vanaf 5 oktober zal Exclaimer geen berichten meer verwerken die geen geldige afzender bevatten via de service.

Zie wat u moet doen als uw e-mail wordt afgewezen en u een Niet-afleveringsrapport [501.5.1.8 Uw bericht kon niet worden afgeleverd omdat de e-mail geen afzender heeft].

29 juni 2021

Wat is er nieuw?

Exclaimer Tour

Van invloed op

Exclaimer - Handtekeningen voor Microsoft 365

Exclaimer - Handtekeningen voor Google Workspace

Gebruikers

Alle gebruikers

Beschrijving

We hebben spannend nieuws!

Exclaimer benadert 'niet-IT-personen' om de Exclaimer-product gratis uit te proberen, gedurende 14 dagen.

U kunt, als niet-IT-persoon, Exclaimer verkennen en uw eigen e-mailhandtekeningen maken.

U heeft geen IT-ervaring nodig - volg gewoon onze ingebouwde stapsgewijze handleiding om uw eigen e-mailhandtekening te maken.

Maar als u twijfelt over de installatie, kunt u een IT-beheerder uitnodigen om dit voor u in te stellen.

25 mei 2021

Wat is er nieuw?

Exclaimer Outlook Add-in

Van invloed op

Exclaimer - Handtekeningen voor Office 365

Gebruikers

Alle gebruikers

Beschrijving

De Exclaimer Outlook Add-in functie is nu beschikbaar voor gebruik op Outlook Web, en zal binnenkort beschikbaar zijn voor Outlook Desktop.

Deze functie verrijkt Client-Side handtekeningen door handtekeningen direct toe te voegen aan een e-mail in realtime zonder extra installaties.

U kunt de meest geschikte e-mailhandtekening selecteren terwijl u uw e-mail opstelt in Outlook Web, uit de lijst van al uw handtekeningtemplates. Dit betekent dat u al uw handtekeningtemplates die aan u zijn toegewezen kunt zien via een keuzemenu, wat zorgt voor een meer 'visuele' ervaring bij het kiezen van welke template geschikt is voor welk e-mailgesprek.

We hebben ook wijzigingen aangebracht aan de Exclaimer Handtekeningen download pagina die nu bestaat uit drie opties: Outlook Web, Windows Desktop en macOS.

27 april 2021
html

Wat is er nieuw?

Exclaimer Outlook Add-in

Van invloed op

Exclaimer - Handtekeningen voor Office 365

Gebruikers

Alle gebruikers

Beschrijving

Deze functie bevindt zich momenteel in Early Access. Als u geïnteresseerd bent, kunt u zich registreren voor deelname hier

De Exclaimer Outlook Add-in verrijkt Client-Side handtekeningen door handtekeningen rechtstreeks aan een e-mail toe te voegen in realtime zonder extra installaties.

U kunt de meest geschikte e-mailhandtekening selecteren terwijl u uw e-mail opstelt in Outlook (voor OWA), uit de lijst van al uw handtekeningtemplates. Dit betekent dat u alle aan u toegewezen handtekeningtemplates kunt zien via een keuzemenu, wat zorgt voor een meer 'visuele' ervaring bij het kiezen van welke template geschikt is voor welk e-mailgesprek.

26 april 2021

Wat is er nieuw?

Nieuwe Aankoopmethode (self-service)

Van invloed op

Exclaimer - Handtekeningen voor Office 365

Exclaimer - Handtekeningen voor G Suite

Gebruikers

Alle gebruikers

Beschrijving

De volgende nieuwe functionaliteit is opgenomen in deze release:
Een nieuwe Aankoopstroom (om te helpen bij self-service) is nu beschikbaar voor u om te gebruiken.
U kunt Exclaimer aanschaffen via het portaal en het zal automatisch verwerkt worden.

OPMERKING: Als u een wederverkoper bent, is de nieuwe aankoopstroommethode ook beschikbaar voor u, maar uw abonnementen moeten handmatig worden beoordeeld als 'sub due'.
31 maart 2021

Wat is er nieuw?

Tekstrichting (binnen Teksteigenschappen, Handtekeningontwerper)

Van invloed op

Exclaimer - Handtekeningen voor Office 365

Exclaimer - Handtekeningen voor G Suite

Gebruikers

Alle gebruikers

Beschrijving

De volgende nieuwe functionaliteit is opgenomen in deze release:

U kunt nu de richting van de geselecteerde tekst binnen uw handtekening wijzigen. Indien nodig kunt u kiezen uit de verschillende beschikbare opties: Overerven, Links naar rechts of Rechts naar links.

25 februari 2021

Wat is er nieuw?

Exclaimer -  G Suite IP-adressen

Van invloed op

Exclaimer - Handtekeningen voor Office 365

Exclaimer - Handtekeningen voor G Suite

Gebruikers

Exclaimer-beheerders

Beschrijving

De volgende nieuwe verbetering is opgenomen in deze release:

In plaats van vier vaste IP-adressen voor G Suite-routing in de regio's VS en EU, hebben we nu 32 IP-adressen - dit zal de betrouwbaarheid en prestaties tussen Exclaimer en G Suite verbeteren.

LET OP!
- U moet de host- en IP-adressen wijzigen in uw Content Compliance e-mailrouting.

- U hoeft uw Simple Mail Transfer Protocol (SMTP)-records niet bij te werken als u al gebruikmaakt van de regionale SPF.
9 februari 2021

Wat is er nieuw?

Exclaimer - Customer Thermometer

Van invloed op

Exclaimer - Handtekeningen voor Office 365

Gebruikers

Exclaimer-beheerders

Beschrijving

De volgende nieuwe functionaliteit is opgenomen in deze release:

U kunt nu een Customer Thermometer toevoegen aan uw e-mailhandtekeningen in de Exclaimer Signature Designer door middel van:

- Het koppelen van uw Customer Thermometer-abonnement aan uw Exclaimer-abonnement via een API-sleutel

of

- Het plakken van de klantthermometerenquête in de Exclaimer Signature Designer.

Customer Thermometer is een geweldige manier om feedback te krijgen over de diensten die uw bedrijf levert.

OPMERKING: Exclaimer heeft een exclusief partnerschap en integratie met Customer Thermometer, inclusief speciale prijzen voor Exclaimer-klanten.

Voordat u het element Customer Thermometer aan uw handtekening toevoegt, lees meer over het starten met Customer Thermometer en de waarde van 1-klik-enquêtes in e-mailhandtekeningen.
2 februari 2021
html

Wat is er nieuw?

Exclaimer - Nieuwe gebruikersinterface

Van invloed op

Exclaimer - Handtekeningen voor Microsoft 365

Gebruikers

Exclaimer-beheerders

Beschrijving

We werken hard aan het opnieuw ontwerpen van de nieuwe gebruikersinterface (UI) om u een betere, informatieve en consistente ervaring te bieden.

Zoals eerder vermeld, implementeren we de nieuwe UI in fasen en sommige functionaliteiten zijn nog niet 'beschikbaar'. Vandaag zijn we verheugd om aan te kondigen dat u nu handtekeningen kunt verwijderen en handtekeningen kunt verplaatsen in de nieuwe UI.

Voor deze release moet u nog steeds toegang hebben tot het volgende vanuit de oude UI:

• Configuratie-instellingen
  • Uitlogoptie
  • Handtekening/mapacties, inclusief handtekeningen exporteren.
  • Hoewel de Server-Side en Client-Side opties zichtbaar zijn in de nieuwe UI, wordt u niet gevraagd om deze services te configureren als u dit nog niet heeft gedaan (u moet ze configureren in de oude UI).

We kijken uit naar uw feedback, zowel over de ervaring van de nieuwe UI als over deze online handleiding.

1 februari 2021

Wat is er nieuw?

Exclaimer - Handtekeningen voor Exchange

Van invloed op

Exclaimer - Handtekeningen voor Office 365

Gebruikers

Exclaimer-beheerders

Beschrijving

De volgende nieuwe functionaliteit is opgenomen in deze release:

U kunt nu een Office 365-abonnement instellen voor On-Premises Exchange Server.

Dit betekent dat er geen gelicentieerde Exchange Online-postbus meer nodig is om Exclaimer te configureren om Server-Side handtekeningen te gebruiken wanneer al uw postbussen worden gehost in uw On-Premises Exchange-omgeving.

12 januari 2021

Wat is er nieuw?

Exclaimer - Customer Thermometer

Van invloed op

Exclaimer - Handtekeningen voor Microsoft 365

Gebruikers

Exclaimer-beheerders

Beschrijving

De volgende nieuwe functionaliteit is opgenomen in deze release:

Customer Thermometer is een geweldige manier om feedback te krijgen over de diensten die uw bedrijf levert.

U kunt nu een Customer Thermometer (als een handtekeningelement) toevoegen aan uw e-mailhandtekening vanuit de Handtekeningontwerper.