2020

18 december 2020

Wat is er nieuw?

Exclaimer - Nieuwe gebruikersinterface

Gebruikers

Exclaimer-beheerders

Beschrijving

Spannend nieuws - De nieuwe Exclaimer-gebruikersinterface ondersteunt nu meerdere talen.

De standaardtaal is gebaseerd op de taal van uw browser. Indien nodig kunt u altijd de taal wijzigen in het keuzemenu.
(Uw gekozen taal wordt bewaard tussen sessies, maar als u inlogt via een ander apparaat, moet u opnieuw uw gewenste taal selecteren.)

Wij wensen u fijne feestdagen en een prachtig nieuw jaar toe.

14 december 2020

Wat is er nieuw?

Handtekeningsregels

Van invloed op

Exclaimer - Handtekeningen voor Office 365

Gebruikers

Exclaimer-beheerders

Beschrijving

De volgende nieuwe verbetering is opgenomen in deze release:

U kunt nu Active Directory (AD)-velden (binnen accolades { }) gebruiken om een handtekening uit te sluiten van toepassing op 'specifieke afzender' antwoord-e-mails.

LET OP! Om Exclaimer een handtekening uit te laten sluiten van toepassing op specifieke afzender antwoord-e-mails, moet u wijzigingen aanbrengen in zowel de Handtekeningsregels als het ontwerp van uw handtekening.
02 december 2020

Wat is er nieuw?

Exclaimer - Nieuwe gebruikersinterface

Van invloed op

Exclaimer - Handtekeningen voor Microsoft 365

Gebruikers

Exclaimer-beheerders

Beschrijving

We zijn terug met nog een spannende functie in de nieuwe UI: de Handtekeningsregels Tester.

De Handtekeningsregels Tester is een interactieve tool om u te helpen het proces van het verzenden van een e-mail van een gedefinieerde gebruiker (afzender) naar een gedefinieerde ontvanger te onderzoeken en te zien hoe en waarom een handtekening wordt toegepast. U kunt ook de e-mail vooraf bekijken met de toegepaste handtekeningen.

Voor deze release moet u nog steeds toegang hebben tot het volgende vanuit de oude UI:

• Configuratie-instellingen
  • Uitlogoptie
  • Handtekening/mapacties, waaronder Verwijderen, Verplaatsen en Exporteren
  • Hoewel de Serverzijde en Clientzijde opties zichtbaar zijn in de nieuwe UI, wordt u niet gevraagd om deze services te configureren als u dit nog niet heeft gedaan (u moet ze configureren in de oude UI).

We kijken uit naar uw feedback, zowel over de ervaring met de nieuwe UI als deze online handleiding.

19 november 2020

Wat is er nieuw?

Exclaimer - Transportregel (Out of Office-berichten)

Van invloed op

Exclaimer - Handtekeningen voor Office 365

Gebruikers

Exclaimer-beheerders

Beschrijving

Een nieuwe Transportregel is toegevoegd om te voorkomen dat Out of Office-berichten naar Exclaimer worden verzonden.

Om te voorkomen dat Out of Office-berichten in de toekomst worden geblokkeerd, zorg ervoor dat u ofwel uw bestaande abonnement upgradet voor de nieuwe transportregel of de installatiewizard opnieuw uitvoert om de nieuwe transportregel in te schakelen.

17 november 2020

Wat is er nieuw?

Exclaimer - Nieuwe gebruikersinterface

Van invloed op

Exclaimer - Handtekeningen voor Microsoft 365

Gebruikers

Exclaimer-beheerders

Beschrijving

Het is bijna een maand geleden dat we de release van onze nieuwe gebruikersinterface (UI) hebben aangekondigd en we hebben geweldige feedback ontvangen!

Zoals eerder vermeld, implementeren we de nieuwe gebruikersinterface in fasen en is sommige functionaliteit nog niet 'beschikbaar'. We hebben beloofd u op de hoogte te houden wanneer we meer functionaliteit uitbrengen - dus hier zijn we weer: we zijn verheugd om aan te kondigen dat u nu handtekeningen kunt dupliceren en de volgorde van handtekeningen kunt wijzigen in de nieuwe UI. U kunt ook zoeken naar bestaande handtekeningen.

Voor deze release moet u nog steeds toegang hebben tot het volgende vanuit de oude UI:

• Configuratie-instellingen
  • Handtekeningenregeltester
  • Uitlogoptie
  • Handtekening-/mapacties, waaronder Verwijderen, Verplaatsen en Exporteren
  • Hoewel de Serverzijde en Clientzijde opties zichtbaar zijn in de nieuwe UI, wordt u niet gevraagd om deze services te configureren als u dit nog niet heeft gedaan (u moet ze configureren in de oude UI).

Uw feedback is waardevol om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren en u in staat te stellen snel en eenvoudig uw e-mailhandtekeningen te maken, bewerken en beheren. Laat ons alstublieft weten wat u vindt van zowel de ervaring met de nieuwe UI als deze online handleiding - bij voorbaat dank!

26 oktober 2020

Wat is er nieuw?

Exclaimer - Nieuwe gebruikersinterface

Van invloed op

Exclaimer - Handtekeningen voor Office 365

Gebruikers

Exclaimer-beheerders

Beschrijving

We zijn verheugd de release van onze nieuwe gebruikersinterface (UI) aan te kondigen - we hebben rekening gehouden met jullie suggesties en hebben het uiterlijk en de gebruikservaring van de Exclaimer-gebruikersinterface volledig vernieuwd. De nieuwe moderne, snellere en responsieve gebruikersinterface stelt je in staat om snel en eenvoudig je e-mails handtekeningen te maken, bewerken en beheren.

We implementeren de nieuwe gebruikersinterface in fasen en sommige functionaliteiten zijn nog niet beschikbaar. We houden je op de hoogte wanneer we meer functionaliteiten uitbrengen.

Voor deze release moet je nog steeds toegang hebben tot het volgende vanuit de oude UI:

• Configuratie-instellingen
  • Handtekeningenregeltester
  • Optie voor handtekening/map herordenen
  • Uitlogoptie
  • Handtekening/map acties, waaronder verwijderen, verplaatsen, exporteren en kopiëren
  • Handtekening zoeken
  • Hoewel de Serverzijde en Clientzijde opties zichtbaar zijn in de nieuwe UI, word je niet gevraagd om deze services te configureren als je dit nog niet hebt gedaan (je moet ze configureren in de oude UI).

We kijken uit naar jullie feedback, zowel over de ervaring met de nieuwe UI als deze online handleiding - bij voorbaat dank!

19 oktober 2020

Wat is er nieuw?

Cloud Handtekening Update Agent voor Windows

Van invloed op

Exclaimer - Handtekeningen voor Office 365

Gebruikers

Exclaimer-beheerders

Beschrijving

De volgende nieuwe verbetering is opgenomen in deze release:

Exclaimer maakt nu gebruik van de nieuwste generatie van de Microsoft Authentication Library (MSAL) voor authenticatie. Voorheen gebruikte Exclaimer de Active Directory Authentication Library (ADAL).

Door de nieuwste generatie van MSAL te gebruiken, heeft Exclaimer toegang tot de nieuwste bugfixes en verbeteringen van Microsoft en verbeterde mogelijkheden met de nieuwste beveiligingsaanbiedingen van Microsoft en andere derde partijen.

LET OP:
Microsoft Authentication Library (MSAL) stelt ontwikkelaars in staat tokens te verkrijgen van het Microsoft-identiteitsplatform-eindpunt om gebruikers te authenticeren en toegang te krijgen tot beveiligde web-API's. Het kan worden gebruikt om veilige toegang te bieden tot Microsoft Graph, andere Microsoft-API's, web-API's van derden of je eigen web-API. MSAL ondersteunt veel verschillende applicatiearchitecturen en platforms, waaronder .NET, JavaScript, Java, Python, Android en iOS.
- tekst overgenomen van Overzicht van Microsoft Authentication Library (MSAL).
7 september 2020

Wat is er nieuw?

Verzender Uitzonderingen

Van invloed op

Exclaimer - Handtekeningen voor Office 365

Gebruikers

Beheerders

Beschrijving

De volgende nieuwe functionaliteit is opgenomen in deze release:

U kunt nu specifieke gebruikers, groepen of domeinen selecteren die u wilt opnemen of uitsluiten 'als afzenders' voor de geselecteerde handtekening.

Het Venster Selecteer afzenders bestaat nu uit twee tabbladen: Opnemen en Uitsluiten.

Het Opnemen tabblad toont een lijst van alle personen/groepen die 'als afzender' zullen worden opgenomen voor de geselecteerde handtekening, terwijl het Uitsluiten tabblad een lijst toont van alle personen/groepen die niet zullen worden opgenomen 'als afzender' voor de geselecteerde handtekening.

U kunt ook gebruikers of groepen toevoegen die u wilt opnemen of uitsluiten om de geselecteerde handtekening te gebruiken.

4 september 2020

Wat is er nieuw?

Cloud Handtekening Update Agent voor Windows

Van invloed op

Exclaimer - Handtekeningen voor Office 365

Gebruikers

Beheerders

Beschrijving

De volgende nieuwe verbetering is opgenomen in deze release:

De Download pagina voor de Cloud Handtekening Update Agent voor Windows geeft nu de compatibiliteit weer met Windows 8 (compatibiliteit met Windows 7 en Outlook 2010 is verwijderd).

We raden aan: Als u de nieuwste versie van de Cloud Handtekening Update Agent voor Windows downloadt, maak dan geen wijzigingen in de registerwaarde 'Afbeeldingen verzenden met documenten'.

De nieuwste versie van de Cloud Handtekening Update Agent voor Windows verwijdert nu standaard de registerwaarde 'Afbeeldingen verzenden met documenten'.
29 juli 2020

Aard van de verandering:

Nieuwe Verbetering

Van invloed op

Beheerders

Beschrijving

De volgende nieuwe verbetering is opgenomen in deze release:

De nieuwste versie van de Cloud Handtekening Update Agent voor Windows gebruikt nu de Word API om de handtekeningen op te slaan.

20 juli 2020

Aard van de verandering:

Nieuwe Functionaliteit

Van invloed op

Beheerders

Beschrijving

De volgende nieuwe functionaliteit is opgenomen in deze release:

De Outlook Web Handtekeningen functionaliteit voegt handtekeningen toe aan Outlook Web voor Office 365-postvakken.

Om deze functionaliteit te gebruiken, moet u eerst de Outlook Web Handtekeningen activeren. Vervolgens moet u machtigingen inschakelen en verlenen om de Outlook Web Handtekeningen toe te staan handtekeningen te lezen en schrijven naar uw postvakinstellingen.

18 juni 2020

Aard van de verandering:

Verbetering

Beïnvloedt

Beheerders

Beschrijving

De volgende nieuwe verbetering is opgenomen in deze release:

De nieuwste versie van de Cloud Signature Update Agent voor Windows kan nu de registerwaarde 'DisableRoamingSignaturesTemporaryToggle' instellen of uitschakelen.

We raden aan:

- Als je de Cloud Signature Update Agent al hebt geïnstalleerd via de ClickOnce-toepassing, hoef je niets te doen - de agent zal automatisch 'roaming-handtekeningen uitschakelen'.
- Als je de Cloud Signature Update Agent voor Windows via Group Policy Objects (GPO) hebt geïnstalleerd, moet je de MSI downloaden en bijwerken die aan je beleid is toegewezen.
- Als je de Cloud Signature Update Agent voor Windows hebt geïnstalleerd (niet via GPO), dan kun je de MSI ook rechtstreeks op je computer installeren.

LET OP:
Voor meer informatie over de Client-Side agent om te voorkomen dat Microsoft de mailbox bijwerkt, zie Microsoft Outlook Roaming Signatures.

Voor meer informatie over hoe je handmatig de functie Microsoft Outlook Roaming Signatures kunt uitschakelen, zie Hoe je de functie Microsoft Outlook Roaming Signatures kunt uitschakelen.
17 juni 2020

Aard van de verandering:

Nieuwe functionaliteit

Beïnvloedt

Beheerders

Beschrijving

De volgende nieuwe functionaliteit is opgenomen in deze release:

Exclaimer-handtekeningen voor Exchange is een nieuwe functie toegevoegd aan Exclaimer waarmee gebruikers die zowel Office 365 als On-Premises Exchange gebruiken, alle voordelen van de volledige Exclaimer-oplossing kunnen benutten (zoals de sjabloonontwerper op een gebruiksvriendelijke webgebaseerde gebruikersinterface) voor al hun postvakken; zonder te migreren van hun On-Premises Exchange-omgeving naar de Cloud.

Om gebruik te maken van deze nieuwe functie, moet je een Exclaimer Transport Agent installeren op al je Exchange-servers - deze zullen fungeren als een gateway naar de Exclaimer Signature Service en zullen je e-mail voorzien van de handtekeningen.

9 juni 2020

Aard van de verandering:

Nieuwe functionaliteit

Beïnvloedt

Beheerders

Beschrijving

De volgende nieuwe functionaliteit is opgenomen in deze release:

Je, als beheerder, kunt nu handtekeningtoepassingslogs van de Exclaimer bekijken. De Diagnostische Log Viewer stelt je in staat om berichten te bekijken en te doorzoeken - om te identificeren welke handtekeningen op je e-mail zijn toegepast of naar je e-mailclient zijn gestuurd, samen met een uitsplitsing van de regelsevaluatie, voor G Suite- en Office 365-abonnementen.

21 mei 2020

Aard van de verandering:

Nieuwe functionaliteit

Beïnvloedt

Beheerders

Beschrijving

De volgende nieuwe functionaliteit is opgenomen in deze release:

De Cloud Signature Update Agent staat nu toe om handtekeningen direct te synchroniseren met Outlook van de gebruiker op macOS, evenals Apple Mail.

U moet een installatie voor macOS uitvoeren om deze functionaliteit te implementeren.

Ook zijn er aanzienlijke wijzigingen doorgevoerd in de gebruikersinterface, zoals: