2023

20 september 2023

Wat is er nieuw?

Exclaimer - QR-codes

Beschrijving

We zijn verheugd om een nieuwe functie vrij te geven waarmee gebruikers een QR-code kunnen genereren in hun e-mailhandtekening. QR-codes kunnen worden gebruikt om ontvangers te linken naar door de klant geselecteerde URL's of, voor Pro-abonnees, naar gepersonaliseerde vCards, waardoor gebruikers nog meer aanpassingsmogelijkheden hebben voor hun handtekening en hun informatie.

4 september 2023

Wat is er nieuw?

Exclaimer - Microsoft-gebruikersfoto's inschakelen

Exclaimer - Google-gebruikersfoto's inschakelen

Gebruikers

Pro-abonnees

Beschrijving

We zijn verheugd om een nieuwe manier vrij te geven om gebruikersfoto's op te nemen in uw e-mailhandtekeningen. Gebruikersfoto's zijn een fantastische manier om uw merk te humaniseren en uw berichten te associëren met het vriendelijke en betrouwbare personeelsbestand om de betrokkenheid te vergroten.

De functie Gebruikersfoto's synchroniseert automatisch de medewerkersfoto's van Azure of Google Directory.

1 september 2023

Wat is er nieuw?

Exclaimer - Handtekeningstapeling en de client-side Handtekeningentester

Gebruikers

Alle gebruikers

Beschrijving

We zijn verheugd om een manier vrij te geven om meer dan één client-side handtekeningontwerp toe te passen in dezelfde handtekening, waarbij meerdere onderdelen worden gestapeld tot één algeheel ontwerp dat kan worden toegepast op een e-mail in Microsoft Outlook.

De Handtekeningentester stelt u in staat om uw handtekeningtoepassing te testen vanuit zowel client-side als server-side databases, zodat u volledig vertrouwen hebt in uw handtekeningimplementatie.

23 augustus 2023

Wat is er nieuw?

Exchange On-Premises

Gebruikers

Alle gebruikers

Beschrijving

We hebben de nieuwe gebruikersinterface bijgewerkt om u in staat te stellen Exchange On-Premises te configureren.

Binnen
Exchange On-premises kunt u:

20 juni 2023

Wat is er nieuw?

Exclaimer - Outlook-handtekeningen

Gebruikers

Alle gebruikers

Beschrijving

We hebben de nieuwe gebruikersinterface bijgewerkt, zodat je client-side handtekeningen kunt configureren, evenals de juiste Outlook-instellingen.

Binnen Outlook-handtekeningen kun je het volgende doen:

24 mei 2023

Wat is er nieuw?

Exclaimer - Gebruikersgegevens-editor

Gebruikers

Alle gebruikers

Beschrijving

Je kunt nu toegang krijgen tot de Gebruikersgegevens-editor vanuit de Exclaimer-gebruikersinterface.

De Gebruikersgegevens-editor is een tool waarmee eindgebruikers de gegevens kunnen bewerken die in hun handtekening worden weergegeven. Als Microsoft 365 Global Administrator of Google Super Admin voor jouw organisatie kun je bepalen welke gegevens jouw eindgebruikers mogen bewerken. Bijvoorbeeld: gebruikers kunnen hun werktijden, persoonlijke voornaamwoorden of favoriete quote in hun handtekening invoeren.

5 april 2023

Wat is er nieuw?

Exclaimer - Handtekeningtester (aan de clientzijde)
                           - Nodig uw IT-beheerder uit
                           - Mailrouteringsdomein
                           - Beperkingen handtekeningssjabloon

Van invloed op

Exclaimer Signature Management Cloud

Gebruikers

Alle gebruikers

Beschrijving

We zijn verheugd om de volgende nieuwe functies in de nieuwe gebruikersinterface te introduceren:

• Handtekeningtester: Deze bestaande interactieve tool helpt u te controleren welke handtekening(en) van toepassing moeten zijn op een gebruiker of e-mail op basis van de door u opgegeven instellingen, ondersteunt nu ook clientzijde handtekeningsregels (samen met serverzijde handtekeningsregels).

• Nodig uw IT-beheerder uit: Met deze functie kan de gebruiker die de onboarding probeert te voltooien een andere gebruiker uitnodigen, die mogelijk de Supergebruiker/Microsoft 365 Global Admin-rechten heeft, om de onboarding voor hun abonnement te voltooien.
    Deze optie is geldig voor zowel Microsoft 365- als Google Workspace-abonnementen.

• Mailrouteringsdomein: Met deze functie kan een Exclaimer-beheerder configureren hoe Exclaimer e-mail terugstuurt naar Microsoft 365 na verwerking.

• Beperkingen handtekeningssjabloon: Deze variëren afhankelijk van het prijsplan dat u heeft geselecteerd voor uw Exclaimer-abonnement.
    - Het Starterplan heeft slechts één handtekeningssjabloon beschikbaar in het abonnement.
    - Het Standaardplan heeft tien handtekeningssjablonen beschikbaar in het abonnement.
    - Het Pro-plan is niet beperkt tot het aantal handtekeningen en toont geen handtekeninglimiet.
    Voor meer informatie over prijsplannen, zie: https://exclaimer.com/pricing
17 februari 2023

Wat is er nieuw?

Exclaimer - Aliasadressen

Van invloed op

Exclaimer Signature Management Cloud

Gebruikers

Alle gebruikers

Beschrijving

We hebben een update uitgevoerd:

• Als de optie Aliasadressen is ingeschakeld, worden eventuele 'expliciete afzender'-regels gebaseerd op het Aliasadres, niet het primaire SMTP (Simple Mail Transfer Protocol)-adres.

Handtekeningen kunnen nu worden toegepast op specifieke alias-e-mailadressen van gebruikers, evenals op hun hoofd-e-mailadressen zonder extra configuratie.
02 februari 2023

Wat is er nieuw?

Agenda delen

Van invloed op

Exclaimer Signature Management Cloud

Gebruikers

Alle gebruikers

Beschrijving

We hebben de Signature Designer verbeterd en de sectie Agenda's toegevoegd. Hiermee kunt u eenvoudig een knop toevoegen aan uw handtekeningontwerp voor uw Microsoft of Calendly afspraken, uw beschikbaarheid delen met uw contacten en onnodige pogingen om vergaderingen via e-mail te plannen vermijden.

Enkele scenario's waarin u de functie Agenda's kunt gebruiken:

• Voeg een teamagenda-link toe aan een handtekening die door dat team wordt gebruikt.
    Voorbeeld: https://outlook.office365.com/owa/calendar/Sales@acme.onmicrosoft.com/bookings/

• Voeg een persoonlijke agenda toe aan een handtekening die aan die persoon is gewijd.
    Voorbeeld: https://outlook.office365.com/owa/calendar/John.Doe@acme.onmicrosoft.com/bookings/

• Gebruik Active Directory om automatisch agenda-links in te vullen die een specifiek patroon volgen.
    Voorbeeld: https://outlook.office365.com/owa/calendar/{voornaam}-{achternaam}@acme.onmicrosoft.com/bookings/

• Sta werknemers toe om hun eigen vergaderingsboekings-URL's toe te voegen aan hun handtekeningen met behulp van Aangepaste Variabelen (vereist een Marketing Cloud-abonnement).
    Voorbeeld:
    {AangepasteVariabele1}
    OF
    https://outlook.office365.com/owa/calendar/{AangepasteVariabele1}
30 januari 2023

Wat is er nieuw?

Google Workspace in nieuwe UI met extra functies

Van invloed op

Exclaimer Signature Management Cloud

Gebruikers

Alle gebruikers

Beschrijving

Deze release brengt spannend nieuws - klanten die Exclaimer gebruiken met Google Workspace hebben nu een nieuwe gebruikersinterface (UI) en toegang tot extra functies.

De nieuwe UI maakt het eenvoudiger en intuïtiever om Exclaimer in te stellen en te gebruiken, waardoor u tijd bespaart en meer teams binnen uw organisatie zelfstandig kunnen werken bij het maken of bijwerken van e-mailhandtekeningen.

Enkele nieuwe functies beschikbaar binnen de nieuwe UI van Google Workspace:

• Editors kunnen nu gegevenssynchronisaties uitvoeren - Iedereen met de rol 'Editor' kan nu synchroniseren met uw backend-infrastructuur in plaats van dat deze functionaliteit beperkt is tot gebruikersrollen met de rol 'Beheerder'.
  • Beperk de reikwijdte van synchronisaties - Verbreed de verspreiding van directorywijzigingen door een specifieke groep gebruikers te selecteren om te synchroniseren in plaats van alle gebruikers.
  • Mapmachtigingen en beveiliging - Organiseer uw handtekeningen in mappen en specificeer machtigingen om te bepalen welke gebruikers toegang hebben tot welke map. Bijvoorbeeld, alleen hogere beheerders of managers kunnen bedrijfsbrede handtekeningen openen en bewerken.
  • Massa-updates voor handtekeningen - Voer massa-aanpassingen uit aan handtekeningen in een spreadsheet; bijvoorbeeld het toevoegen van gebruikersfoto's of voornaamwoorden. Upload met behulp van de functie Gebruikersgegevens uploaden om tijd te besparen bij individuele bewerkingen.

Klanten die Exclaimer met Google gebruiken, kunnen nu ook nieuwe functies toevoegen aan hun abonnementen, waaronder de mogelijkheid om directe feedback te krijgen, marketingopties te verbeteren en handtekeningbetrokkenheid bij te houden. Neem contact op met uw Customer Success-vertegenwoordiger voor meer informatie.

We hebben onze ondersteuningsdocumentatie bijgewerkt om deze wijzigingen weer te geven in de nieuwe gebruikersinterface.

De Google Workspace-configuratie bestaat uit de volgende secties:

• Verbinding maken met Google: Hier worden alle opties behandeld om u te helpen uw Exclaimer - Handtekeningen voor Google Workspace-abonnement succesvol te configureren.

• Gebruikersgegevens beheren: Hier worden alle opties behandeld om u te helpen bij het beheren van contactgegevens en gebruikersgegevens in een handtekening.

• Mailstroom beheren: Hier worden alle opties behandeld om u te helpen bij het beheren van uw mailstroomconfiguratie.

• Gmail-handtekeningen: Hier wordt de optie behandeld om uw handtekeningen te synchroniseren met Gmail.

Zodra u uw abonnement heeft ingesteld, kunt u eenvoudig uw handtekeningen inschakelen voor uw Google Workspace-abonnement.

25 januari 2023

Wat is er nieuw?

Hoofdinhoud

Van invloed op

Exclaimer Signature Marketing Cloud

Gebruikers

Alle gebruikers

Beschrijving

We zijn verheugd om de release van de handtekening Hoofdinhoud aan te kondigen. Deze functie stelt klanten in staat om inhoud bovenaan een e-mail te plaatsen, boven het hoofdgedeelte, om hun merk te presenteren en hun publiek te betrekken met prioritaire inhoud.

Het voegt een extra optie toe om handtekeninginhoud niet alleen onderaan een e-mail, maar ook helemaal bovenaan te tonen. Het kan breed en gevarieerd worden gebruikt voor zowel externe als interne e-mails. Enkele voorbeelden waar de handtekening Hoofdinhoud kan worden gebruikt zijn:

Externe e-mails:

• Promoten van subtiele merkelementen: bijvoorbeeld logo, merkafbeeldingen, enz.
  • Promoten van een evenement of inhoudsstuk
  • Aanmoedigen van klantfeedback via een enquête

Interne e-mails:

• Beveiligingsaankondigingen maken: bijvoorbeeld verzoek om wachtwoordwijziging of promotie van training
  • Berichten markeren als vertrouwelijk op basis van het triggerwoord
  • Promoten van HR Diversiteit, Gelijkheid en Inclusie (DE&I) of andere relevante inhoud
  • Adverteren van bedrijfsvergaderingen en evenementen: bijvoorbeeld vakantiefeesten, aftrap, enz.

Hoofdinhoud helpt ervoor te zorgen dat belangrijke informatie niet wordt gemist door het beoogde publiek en is nu beschikbaar voor alle klanten van Signature Marketing Cloud.