html <!DOCTYPE html> <html> <head> <title>How to troubleshoot network connectivity issues</title> </head> <body> <h1>How to troubleshoot network connectivity issues</h1> <p>Here are some steps you can take to troubleshoot network connectivity iss

html

10 april 2024

Wat is er nieuw?

Campagnes

Gebruikers

Gebruikers van het Standaard- en Pro-abonnement

Beschrijving

Campagnes is een gloednieuwe functie waarmee gebruikers getimede banners kunnen implementeren in hun e-mails. De Campagnemedia is gekoppeld aan de promotionele inhoud van gebruikers, waardoor degenen met Standaard- en Pro-abonnementen beperkte marketingacties of tijdsgevoelige promoties automatisch kunnen laten draaien, waardoor de verbinding met ontvangers eenvoudiger wordt en de eenvoud en zichtbaarheid van uw marketingcampagnes worden verhoogd. Om te zien hoe u een Campagne kunt maken, bekijk ons artikel over het maken van Campagnes.

Om gebruikers nog meer aanpassingsopties te bieden, kunnen Campagnes ook worden geconfigureerd met behulp van Afzender- en Ontvangerregels, net als handtekeningtemplates. Dit betekent dat gebruikers aangepaste datums en tijdsbereiken kunnen beheren, specifieke afzenders en ontvangers kunnen opnemen of uitsluiten, en voor gebruikers met server-side implementatie, een Campagne kunnen toepassen of voorkomen wanneer trigger tekst wordt gedetecteerd. Om alle manieren te zien waarop gebruikers aangepaste implementatieregels kunnen maken voor hun Campagnes, bekijk ons artikel over Campagneconfiguratie.

27 februari 2024

Wat is er nieuw?

Exclaimer - nieuwe onboarding proces voor Microsoft 365

Gebruikers

Beheerders

Beschrijving

We hebben een nieuw onboarding proces gelanceerd voor Microsoft 365 abonnementen. Dit proces is eenvoudig en vervangt het bestaande onboarding proces.

Voor meer informatie, zie:
Onboarding Exclaimer voor Server-Side (Microsoft 365) (Aanbevolen)
Onboarding Exclaimer voor Client-Side (Microsoft 365)

23 februari 2024

Wat is er nieuw?

Exclaimer - Gesynchroniseerde uitgeschakelde accounts

Gebruikers

Abonnementsbeheerders en Eigenaren

Beschrijving

We zijn verheugd om een nieuwe functie uit te brengen waarmee Exclaimer uitgeschakelde accounts kan synchroniseren in Microsoft 365, zoals gedeelde postvakken.

05 februari 2024

Wat is er nieuw?

Exclaimer - nieuw datacenter in Duitsland

Gebruikers

Gebruikers met Microsoft 365 in Duitsland

Beschrijving

Voor alle nieuwe gebruikers heeft Exclaimer een nieuw datacenter geopend in Duitsland.

Voor meer informatie over de IP-adressen, zie Exclaimer Simple Mail Transfer Protocol (SMTP) hostlijst en Internet Protocol (IP) Whitelist.

24 januari 2024

Wat is er nieuw?

Exclaimer - Salesforce Integratie

Gebruikers

Gebruikers van het Pro Plan

Beschrijving

Ontgrendel het volledige potentieel van je Salesforce-gegevens met de nieuwste integratie van Exclaimer.

We zijn verheugd om een nieuwe baanbrekende integratie aan te kondigen die Salesforce verbindt met Exclaimer. Klanten van ons Pro Plan kunnen nu lijsten van ontvangers uit Salesforce gebruiken om hun e-mailhandtekeningen te richten en ervoor te zorgen dat hun berichten altijd bij het juiste publiek terechtkomen.

Je kunt je Salesforce-gegevens toevoegen om je e-mailhandtekeningmarketing te versterken in slechts twee eenvoudige stappen:

Stap 1: Stel de Salesforce-integratie in. De installatie is eenvoudig en synchroniseert onmiddellijk ontvangers die zijn opgeslagen in lijsten van Accounts, Contacten en Kansen met Exclaimer.

Stap 2: Configureer je handtekeningen om toe te passen op een Salesforce-lijst. Elke handtekening die je ontwerpt kan worden toegewezen aan een Salesforce-lijst, zodat gepersonaliseerde berichten de beoogde ontvangers bereiken.

Upgrade vandaag nog naar ons Pro Plan en krijg toegang tot de Salesforce-integratie. Zorg ervoor dat elke e-mail die je verstuurt resoneert met je publiek. Haal het maximale uit je e-mailhandtekeningmarketing en benut de ware kracht van doelgroep targeting!

9 januari 2024

Wat is er nieuw?

Exclaimer - Social Feeds

Gebruikers

Gebruikers van het Pro Plan

Beschrijving

We zijn verheugd om een krachtige tool te onthullen die je e-mailhandtekeningen zal revolutioneren en je in staat stelt om ze naar een hoger niveau te tillen. We bieden een exclusieve kans om je e-mails te versterken met ons Pro Plan, waarmee je nog meer voordelen en mogelijkheden ontgrendelt.

Met de functie Social Feeds van Exclaimer kun je moeiteloos klantbetrokkenheid verbeteren en waardevolle bronnen rechtstreeks vanuit je e-mailhandtekening aanbieden in slechts twee eenvoudige stappen:

Stap 1: Configureer je Facebook social media feeds met Exclaimer. Onze geavanceerde technologie haalt naadloos je geselecteerde social media berichten op en toont ze in je handtekening, waardoor je online aanwezigheid wordt versterkt.

Stap 2: Voeg de Facebook Feeds toe aan je e-mailhandtekening. Deze boeiende toevoeging versterkt niet alleen je professionele imago, maar nodigt ook je ontvangers uit om direct verbinding te maken met je social media content.

Met het dashboard voor Social Feed Analytics kun je de prestaties van je social feed analyseren, populaire berichten bekijken en betrokkenheidscijfers controleren. Je kunt zien hoe je social feed berichten presteren en die informatie gebruiken om betere berichten te maken en te beslissen waar je ze deelt.

Upgrade vandaag nog naar ons Pro Plan en ontgrendel het volledige potentieel van de functie Social Feeds van Exclaimer. Verhef je merk, betrek je publiek en blijf voor op de concurrentie als nooit tevoren. Mis deze kans niet om je e-mailhandtekeningen te versterken en de ware kracht van sociale integratie te benutten!